Appical in Zorg & Farma

In een complexe en sterk gevarieerde werkomgeving zoals in de zorg is het snel en efficiënt inwerken van nieuwe medewerkers een uitdaging.

Klanten in deze branche

Waarom Appical in de gezondheidszorg?

De gezondheidszorg kent een sterk variërende werkomgeving. Met Appical creëer je een generiek onboardingprogramma voor de basiskennis en algemene informatie. Dit generieke programma kun je aanvullen met functie- of afdelingsgerichte programma’s. Zo is elke medewerker snel en efficiënt op de hoogte.

Hoe ziet de employee journey eruit?

Vanaf het eerste contactmoment, tekenen van het contract, de onboardingperiode tot aan de uitdiensttreding. Met Appical creëer je impact op elk moment.

Pre-boarding

De pre-boardingfase begint als de medewerker zijn/haar contract ondertekent en eindigt op de 1e werkdag.

Onboarding

De onboardingfase loopt vanaf de 1e werkdag tot het moment waarop de medewerker volledig is ingewerkt.

Offboarding

De offboardingfase begint als de medewerker aangeeft te willen vertrekken en eindigt op de laatste werkdag.
Pre-boarding
Onboarding
Offboarding

De beste features voor de gezondheidszorg

Complexe informatie in game of video

Complexe informatie en protocollen vormen een uitdaging voor de onboarding. Je wilt het toegankelijk maken voor je medewerker. Met Appical kun je de informatie in game of video format aanbieden. Meer interactie, meer fun en een betere kennisoverdracht zijn gegarandeerd!

De werkvloer vanaf je smartphone

Binnen de gezondheidszorg zijn niet alle afdelingen toegankelijk voor een nieuwe medewerker. Bovendien is het onpraktisch en tijdrovend om een rondleiding te geven. Augmented reality biedt hét alternatief. Zo neemt de nieuwe medewerker via de smartphone een kijkje op alle afdelingen.

Verhalen van collega's

Waarom werkt de receptioniste hier al 25 jaar? Wat is de passie van die ene chirurg? En welke visie heeft de directeur voor dit jaar? Via de video’s in de app hoort de nieuwe medewerker de verhalen van collega’s. Dit geeft een mooi totaalbeeld van de organisatie.

Zo werkt het

KIES

Wat voor organisatie ben je? En in welke branche? Wij helpen je bij het kiezen van de optimale structuur en user flow.

ONTWERP

Creëer indrukwekkende slides. Alle onderdelen zijn predesigned en eenvoudig om te zetten naar jouw huisstijl. Games, Augmented Reality, video. We hebben aan alles gedacht!

START

Is je Appical platform helemaal zoals je 'm wilt? Met een enkele klik publiceren wij je app in de appstores. Uiteraard is deze ook via de desktop te bereiken.

Jouw onboarding app in 3 stappen up & running

De gebruiker

LUMC

De medewerker

“Verschillende collega’s vertellen over het werk dat zij doen in het LUMC.”

Ipse de bruggen

De Manager

“Regelmatig starten er nieuwe collega’s op verschillende locaties. Het inwerken van nieuwe collega’s kost veel tijd, tijd die wij liever besteden aan de zorg voor onze cliënten. Voor mij als zorgmanager is het een plus dat ik feedback borg via de app.” – Sabine Piesens, zorgmanager bij Ipse de Bruggen –

MST

De HR-Manager

“Het was een grote uitdaging om 4000 medewerkers in te werken binnen de nieuwe locatie van ons ziekenhuis. We wilden dit doen op een innovatieve manier en hebben daar ook een virtual reality tour voor ingezet”

WHITEPAPER

Millennials inwerken? Wij weten hoe je dat doet.

Whitepaper downloaden

Blog

Wat kan Appical voor jou betekenen?

VRAAG EEN DEMO AAN