Appical in Retail & FMCG

Een succesvolle formule wordt mede bepaald door een optimale winkelervaring van de klant. De dynamiek tussen de klant en de medewerker is van uiterst belang voor een optimale customer journey.

Andere klanten in deze branche

Waarom Appical in Retail & FMCG?

Beleving begint bij de medewerkers. Zij brengen de essentie van je merk over op de klant. Zij creëren een winkelervaring met impact en daardoor een groot voordeel ten opzichte van dé concurrent: online retail. Faciliteer daarom voor al je medewerkers goede informatievoorziening en training. Zet bijvoorbeeld tijdens de inwerkperiode een virtuele tour of een videotraining in.

Hoe ziet de employee journey eruit?

Vanaf het eerste contactmoment, tekenen van het contract, de onboardingperiode tot aan de uitdiensttreding. Met Appical creëer je impact op elk moment.

Pre-boarding

De pre-boardingfase begint als de medewerker zijn/haar contract ondertekent en eindigt op de 1e werkdag.

Onboarding

De onboardingfase loopt vanaf de 1e werkdag tot het moment waarop de medewerker volledig is ingewerkt.

Offboarding

De offboardingfase begint als de medewerker aangeeft te willen vertrekken en eindigt op de laatste werkdag.
Pre-boarding
Onboarding
Offboarding

De beste features voor Retail & FMCG

Optimale merkbeleving

De beleving van jouw merk valt of staat met je medewerkers. Zij dragen de waarde van jouw organisatie over op je klanten. Maak je medewerkers deelgenoot van jouw missie en inspireer ze via het Appical platform.

Kwantiteit én kwaliteit

Met Appical kun je een groot aantal nieuwe medewerkers tegelijk inwerken. Uiteraard ook in verschillende landen! De interactieve werkwijze staat ongeacht de kwantiteit garant voor kwaliteit.

Monitor voortgang

Je nieuwe medewerkers zijn vaak verspreid over een groot aantal winkellocaties. Met Appical vormt dit geen barrière. Via de manager app houd je grip op de persoonlijke voortgang van elke medewerker.

Zo werkt het

KIES

Wat voor type organisatie ben je? In welke branche ben je actief? Wij weten wat wanneer werkt en helpen je bij het kiezen van de juiste structuur en user flow.

ONTWERP

Creëer indrukwekkende slides zonder enige kennis van programmeren. Alle onderdelen zijn predesigned en eenvoudig om te zetten naar je eigen huisstijl. Games, Augmented Reality, video. We hebben aan alles gedacht.

START

Als jouw app klaar is publiceren we deze met enkelel kliks naar de app stores, uiteraard is de app ook via desktop te bereiken.

In 3 stappen jouw onboarding-app up & running

De gebruiker

Horeca Nederland

De manager

“Bij Heineken maken we specifiek gebruik van de app binnen onze salesafdeling. Met de modules Welcome@Heineken en Welcome@Sales werken we nieuwe accountmanagers in via een buddysysteem.”
Geert Minnart, Directeur Horeca Nederland

Miss Etam

De HR manager

“Medewerkers verlaten Miss Etam minder snel. Ook de engagement is enorm toegenomen door het gebruik van de app.”
Joyce Misset, HR Advisor bij Miss Etam

Hunkemöller

De medewerker

“Ik kreeg als medewerker een ‘sneak peek’ in de wereld van Hunkemöller. Zo hoefde ik niet te wachten tot mijn 1e werkdag.”

Whitepaper

Millenials inwerken? Wij vertellen je hoe je dat doet.

Whitepaper downloaden

Blog

Wat kan Appical voor jou betekenen?

VRAAG EEN DEMO AAN