Appical in Non-profit & Onderwijs

Regels en wetgeving spelen een belangrijke rol binnen Non-profit & Onderwijs. De overdracht hiervan is taaie kost, die wel wat inspirerender en toegankelijker mag én kan.

Klanten in deze branche

Waarom Appical in Non-profit & Onderwijs?

Non-profit & Onderwijs is een relatief traditionele branche, waarbinnen wet- en regelgeving een belangrijke rol spelen. Het toegankelijk maken van deze droge materie is een uitdaging.

Met Appical creëer je op een laagdrempelige en bovenal leuke manier de mogelijkheid om nieuwe collega’s te voorzien van alle informatie die voor hen relevant is om hun weg te vinden binnen de organisatie.

Hoe ziet de employee journey eruit?

Vanaf het eerste contactmoment, tekenen van het contract, de onboardingperiode tot aan de uitdiensttreding. Met Appical creëer je impact op elk moment.

Pre-boarding

De pre-boardingfase begint als de medewerker zijn/haar contract ondertekent en eindigt op de 1e werkdag.

Onboarding

De onboardingfase loopt vanaf de 1e werkdag tot het moment waarop de medewerker volledig is ingewerkt.

Offboarding

De offboardingfase begint als de medewerker aangeeft te willen vertrekken en eindigt op de laatste werkdag.
Pre-boarding
Onboarding
Offboarding

De beste features voor Non-profit & Onderwijs

Integriteit én fun

Integriteit is cruciaal voor jouw organisatie. Werkplezier draagt daar op een positieve manier aan bij. De onboardingperiode moet daarom natuurlijk ook gewoon fun zijn. En dat kan!

Welkom gevoel geven

Vaste medewerkers, flex-medewerkers, trainees, stagiairs; het inwerken van veel medewerkers is een flinke klus. Je wilt ze nog voor de 1e werkdag welkom heten en een consistent verhaal over de organisatie vertellen. Met Appical leg je eenvoudig persoonlijk contact met elke nieuwe medewerker.

Vertel je verhaal

Jouw organisatie heeft al een hele historie, een verhaal over de manier waarop je op dit punt bent aanbeland. Door dit verhaal met je nieuwe medewerker te delen, begrijpt hij/zij wat het fundament van je organisatie is. De manier om een stevige betrokkenheid te creëren.

Zo werkt het

KIES

Wat voor type organisatie ben je? In welke branche ben je actief? Wij weten wat wanneer werkt en helpen je bij het kiezen van de juiste structuur en verhaallijn.

ONTWERP

Creëer indrukwekkende slides zonder enige kennis van programmeren. Alle onderdelen zijn predesigned en eenvoudig om te zetten naar je eigen huisstijl. Vanuit onze ervaring gaan we gezamelijk de ultieme werkgeverservaring samenstellen.

START

Als jouw app klaar is publiceren we deze met enkele kliks naar de app stores, uiteraard is de app ook via desktop te bereiken.

In 3 stappen jouw onboarding-app up & running

Sint Lucas

De medewerker

“Met Appical maakt SintLucas nieuwe collega’s meteen onderdeel van de Creative Community”

Sint Lucas

De manager

“In verband met de lesroosters van docenten is het lastig om bijeenkomsten voor groepen nieuwe medewerkers te organiseren. Dit lossen wij op door op een gestructureerde wijze medewerkers te betrekken.”

Gemeente Alphen aan den Rijn

De HR manager

“HR weet bij de start van de nieuwe medewerker al meer over de persoon. Dat is erg fijn in de omgang en ook voor het team waar diegene start.”

Whitepaper

Millenials inwerken? Wij vertellen je hoe je dat doet.

Whitepaper downloaden

Blog

Wat kan Appical voor jou betekenen?

VRAAG EEN DEMO AAN