CEVA Logistics geeft nieuwe medewerkers een sterke start met de CEVA app

Alle 28 vestigingen in de Benelux gaven de onboarding van nieuwe medewerkers op een eigen manier vorm. We hadden de wens om alle medewerkers op een eenduidige manier te informeren en enthousiasmeren over CEVA en dit al te doen voor de start van hun indiensttreding. Daarnaast hadden wij de wens om een deel van de indiensttredingspapieren digitaal aan te bieden. Een goed onboardingtraject is hierin key.

De voordelen

  • Het doel van het CEVA introductieprogramma is om nieuwe medewerkers zich zo snel mogelijk thuis te laten voelen en te leren hoe CEVA in elkaar steekt. De onboarding start dan ook met ‘Let’s start CEVAlization’.
  • Regionaal kan een onboarding of de manier van werken nog wel eens verschillen. Daarom heeft CEVA ervoor gekozen een hoofdstuk aan te maken voor iedere locatie en daar kort iets over te vertellen.
  • De app zorgt ervoor dat iedereen dezelfde informatie ontvangt voor en na de eerste werkdag op een leuke, interactieve wijze. We kunnen nu onze indiensttredingsformulieren digitaal aanbieden en per persoon afstemmen.

CEVAlization?

Als medewerker van CEVA wordt je echt mee op reis genomen, zelf spreken ze van CEVAlization.

Jouw reis

Van je eerste werkdag tot aan je laatste werkdag en je verdere toekomst, CEVA begeleidt je hierin. In de app vind je alle informatie die je nodig hebt tijdens jouw CEVA journey.

Wereldwijd

CEVA is wereldwijd actief. Met een video in de app nemen ze de medewerkers mee langs de belangrijkste mijlpalen.

Module locaties

Een wereldspeler heeft meerdere vestigingen. De content die je te zien krijgt, is mede afhankelijk van de locatie waar je als nieuwe medewerker start.

‘Let’s start CEVAlization’

Recruitment Officer

Pauline Schut

“Met veel enthousiasme en goede zin worden medewerkers voorbereid op de eerste werkdag. Een stijging in productiviteit en engagement zal er dan dus ook zeker zijn.”

Facts

  • 0 medewerkers in de Benelux
  • 0 medewerkers wereldwijd
  • 0 m2 aan warehouse

CEVA Logistics

CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. CEVA ontzorgt haar klanten op het gebied van Contract Logistics, Freight en Transport Management. De kracht van het bedrijf zit in het talent van hun medewerkers. Samen willen ze elke dag verbeteren.

Benieuwd wat Appical voor jou kan betekenen?

VRAAG EEN DEMO AAN

Previous case

Baker Tilly

Next case

DPG Media