De nieuwe onboarding experience van Baker Tilly

De tevredenheid over Appical is groot. Het is een warm welkom en erg praktisch ingericht voor de nieuwe medewerker. Alle informatie over inwerken lag overal door de organisatie verspreid. Samen met Baker Tilly maakten we een gestructureerde onboarding app die nieuwe medewerkers zo goed mogelijk kennis laat maken en laat ‘landen’ binnen Baker Tilly. Dat niet iedereen gelijk is vinden ze juist fijn, maar vergt ook een employee-centric aanpak. Talenten en eigen wijsheid staan centraal, alleen dan kunnen medewerkers naast de ondernemer plaatsnemen.

De voordelen

  • Met Appical stapsgewijs en spelenderwijs door de organisatie heen om bewust te worden van cultuur en manier van werken.
  • Met de app wordt het onboardingproces kwalitatiever! Een nieuwe medewerker krijgt een gepersonaliseerde onboarding en geeft ook sneller feedback.
  • Betrokkenheid vanaf dag 1.

Onze visie

Een visie en een gemeenschappelijk doel. Dat is ongeveer het eerste dat veel bedrijven delen met nieuwe medewerkers!

Pre- & Onboarding

De app van Baker Tilly is opgedeeld in een ‘Pre-Boarding’ en een ‘Onboarding’ hoofdstuk. Zo vindt er geen ‘information overload’ plaats, maar kan content tot aan de eerste werkdag en content na de eerste werkdag geleidelijk gedeeld worden.

Introductiedagen

Met een video laat Baker Tilly zien wat je op je eerste werkdag kunt verwachten…

Feedback – Wat vind jij?

Zonder feedback geen goede app. Nieuwe medewerkers wordt daarom gevraagd de app te waarderen.

Campus Recruiter

Bram van Bokhoven

“Een fantastische tool om alle nieuwe medewerkers zo goed mogelijk kennis te laten maken en te laten ‘landen’ binnen Baker Tilly.”

Facts

  • 0 Nieuwe medewerkers per jaar
  • 0 Jaar ervaring
  • 0 Landen actief

Baker Tilly

Baker Tilly is zowel in Nederland als in de wereld het nummer 8 accountancy kantoor! Kernactiviteiten zijn accountancy en belastingadvies met specialisaties in bedrijfsjuridisch advies, IT advisory, corporate finance, interim financials, subsidie compliance en HR advies. Baker Tilly combineert de voordelen van een grote internationale organisatie met die van regionale vestigingen. Wie Baker Tilly kiest, kiest voor wijsheid en ondernemersmentaliteit.

Wat kan Appical voor jou betekenen?

VRAAG EEN DEMO AAN

Previous case

ZEISS

Next case

CEVA Logistics